NATIVE ENGLISH-SPEAKING TEACHER RECRUITMENT

The Center for Foreign Languages – Can Tho University is looking for native English-speaking teachers to start immediately at our Center.

The classes available for teaching range from children’s to IELTS and Communication. Teachers are provided with the opportunities to develop professionally as well as training at international workshops.

* Job Description:

- Teach classes with fixed schedules and pay class visits (mostly during weekends and in the evening)

- Cooperate with Vietnamese teachers to organize English-speaking extra-curricular activities

* Requirements:
- Native English speakers with at least a bachelor degree of English Teacher Education, TESOL, English Language, Applied Linguistics and the like. If the bachelor degree is irrelevant to the teaching position, a TESOL certificate should be accompanied (TEFL, CELTA, etc.)
- A passion for teaching and patience when working with children

- A strong sense of responsibilities

Should you wish to apply, please email your CV, cover letter and relevant documents to nghuugiabao@gmail.com (Miss Bảo) no later than January 6, 2019.

THÔNG BÁO TUYỂN DỤNG GIÁO VIÊN NƯỚC NGOÀI

Trung tâm Ngoại ngữ - Trường Đại học Cần Thơ tuyển dụng giáo viên bản xứ giảng dạy tiếng Anh tại Trung tâm, bắt đầu làm việc sớm nhất có thể.

Các lớp giảng dạy bao gồm lớp trẻ em, người lớn, luyện thi IELTS và giao tiếp. Giáo viên tham gia giảng dạy có cơ hội tốt để phát triển chuyên môn cũng như tham gia huấn luyện tại các hội thảo quốc tế uy tín.

* Mô tả công việc:

- Giảng dạy các lớp theo phân công (chủ yếu cuối tuần và buổi tối)

- Hợp tác với giáo viên Việt Nam để tổ chức các hoạt động ngoại khóa về tiếng Anh

* Yêu cầu:

- Người bản xứ nói tiếng Anh như tiếng mẹ đẻ, có ít nhất bằng cử nhân về giảng dạy tiếng Anh, ngôn ngữ Anh và ngôn ngữ học ứng dụng hoặc tương tự. Nếu bằng cử nhân không liên quan đến chuyên môn giảng dạy tiếng Anh, cần có một chứng chỉ về giảng dạy tiếng Anh đi kèm (TEFL, CELTA, v.v.)

- Đam mê giảng dạy và kiên nhẫn với trẻ em

- Tinh thần trách nhiệm cao

Nếu có nhu cầu ứng tuyển, kính mời quý thầy cô nộp CV, thư xin việc và các giấy tờ liên quan đến email nghuugiabao@gmail.com (Miss Bảo), hạn chót là 06/01/2019.

Văn phòng Trung tâm Ngoại ngữ Trường Đại học Cần Thơ

- Khu 1: Số 411, Đường 30/4, TPCT, Điện thoại: 0292 36 55 888

- Khu 2: Đường 3/2, TPCT, Điện thoại: 0292 38 30 617

- Khu 3: Số 01, Đường Lý Tự Trọng, TPCT; Điện thoại: 0292 38 31 555